voidstiles
mini merdeka giveaway
30 August 2014 with (7) loves


assalamualaikum,

halamak dah lama tak masuk giveaway ni. last time aku masuk GA bila tah dah tak ingat dah pun. ada la dalam dua tahun lepas. lol. plus before this tak ada harapan pun nak menang so hopefully this time ada la rezeki nak menang. amin.

GA ni ditag oleh kimkirah. sankyu onēsan for tagging me (◡‿◡✿)

before i end this entry, happy 57th independence day to every malaysian in malaysia. alhamdulillah, syukur ke atas nikmat Allah yang memberi kesempatan ke atas hamba ini untuk menyambut hari kemerdekaan yang ke-57. syukur kepada yang Mana Esa juga kerana mengurniakan tanah tumpahnya darahku yang bebas dari bencana alam (eg; gempa bumi, gunung berapi) alhamdulillah.

tadi kat sekolah baru sambut hari kemerdekaan. tup tup balik rumah kena tag masuk GA merdeka pula. hah! rezeki( ̄ー ̄)

so im gonna tag ; ray , chikienna , devrine

auf wiedersehen

p/s; just in case, my facebook is /hkoushiro and my ig: nlizma

Labels: