mini merdeka giveaway

assalamualaikum, halamak dah lama tak masuk giveaway ni. last time aku masuk GA bila tah dah tak ingat dah pun. ada la dalam dua tahun ...


assalamualaikum,

halamak dah lama tak masuk giveaway ni. last time aku masuk GA bila tah dah tak ingat dah pun. ada la dalam dua tahun lepas. lol. plus before this tak ada harapan pun nak menang so hopefully this time ada la rezeki nak menang. amin.

GA ni ditag oleh kimkirah. sankyu onēsan for tagging me (◡‿◡✿)

before i end this entry, happy 57th independence day to every malaysian in malaysia. alhamdulillah, syukur ke atas nikmat Allah yang memberi kesempatan ke atas hamba ini untuk menyambut hari kemerdekaan yang ke-57. syukur kepada yang Mana Esa juga kerana mengurniakan tanah tumpahnya darahku yang bebas dari bencana alam (eg; gempa bumi, gunung berapi) alhamdulillah.

tadi kat sekolah baru sambut hari kemerdekaan. tup tup balik rumah kena tag masuk GA merdeka pula. hah! rezeki( ̄ー ̄)

so im gonna tag ; ray , chikienna , devrine

auf wiedersehen

p/s; just in case, my facebook is /hkoushiro and my ig: nlizma

You Might Also Like

7 comments

  1. waaahh..huhu..thanks..goodluck!!
    btw.. I'm requested your ig..

    ReplyDelete
  2. hai .. gud luck.. selamat bersegmenn..
    syaz singgah dr GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  4. sorry for not participating this giveaway hk. im really busy with my daily life for the first week in university. i wish you good luck dear :)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/mini-merdeka-giveaway.html

    ReplyDelete

Harsh words are forbidden.

Flickr Images