attention to every man in the world, if you want a girl fall for you, your words have to be 'honeyed'. lmao. the words above wa...


attention to every man in the world, if you want a girl fall for you, your words have to be 'honeyed'.

lmao. the words above was taken from a friend of mine's english oral text. credit to him. and thanks for have a faith in me to read through and comments here and there. even though i can't stop laughing at the word 'honeyed'.

howdy earthlings *waves*

sorry for not being here in such a long time. sekarang busy dengan kerja rumah, kerja kursus akaun, hafal sejarah, report fizik lagi. sigh. semua benda kena buat dalam satu hari tak boleh jugak. actually right now pun ada homework, tapi since dah tidur petang tadi so hopefully malam ni boleh sengkang mata lah silat dengan addmaths.

hari tu pergi mall and ila parked the car at the rooftop. guess what, i almost die. half way to the rooftop, i had trouble breathing. bayangkan bila aku - seorang perempuan yang ada acrophobia - ada dekat atas bangunan 4 tingkat. rasa macam bila-bila masa je aku boleh mati. the feeling of being on top a building makes my stomach sick, my heart drops, oxygen is not the invisible thing i breath to keep my lungs active.

then, kawan-kawan aku pula jenis yang tak ada fear of height langsung. selamba je pergi dekat penghadang tu sambil jeguk bawah. Ya Allah, aku tak tahu lah apa perasaan diorang masa kat situ. takkan tak ada sikit pun perasaan gayat. aku fikirkan tempat tinggi pun dah rasa goosebumps.

last week i bought novel The Host. but until now tak baca lagi. idk lah bila nak baca. tengah baca satu novel yang dari 2 bulan lepas tapi sampai sekarang tak habis-habis lagi. kadang-kadang bosan jugak baca novel yang banyak sangat cliche. nak jugak baca something and different from others. hm.

until we meet again, sweetcheeks.
auf wiedersehen.

You Might Also Like

1 comments

  1. Eh, kawan pandai pandu kereta ek? haha, gayat tempat tinggi la ni . :3 Tapi memang betul pun building 4 tingkat kalau duk akt top memang rasa gayat juga. Btw, umur berapa ya? haha xD

    ReplyDelete

Harsh words are forbidden.

Flickr Images