16 May 2018

Ramadhan Kareem

16 May 2018,5/16/2018 10:27:00 pm
Assalamualaikum

Alhamdulillah, sekali lagi diberi peluang untuk melalui Ramadhan this year. Di kesempatan ini, I want to wish you all happy Ramadhan Kareem! Semoga Ramadhan kali ni penuh barakah dan dipenuhi dengan amalan untuk mendekatkan diri kita dengan yang Maha Esa.

What's your goal in this Ramadhan? I have already made a habits tracker for Ramadhan version and I hope I can achieve them. I mean, of course bila datang "bulan merah" tu I can't do nothing la kan about that... 🌚

I'm going back to my uni on 6th June, which by then dah 2 minggu puasa. Then puasa kat sana about a week and a half lepastu balik raya pulak. yeay. You all dah beli tiket raya ke? I've bought it myself, tapi tiket balik sana after raya tak beli lagi hihi. It's okay la kan kalau tiket habis boleh raya kat rumah lama sikit 😅 hihi tak puasa lagi dah sembang pasal raya pulak kan.

okay, that's it je kot. I'll see you in the next update lah. Bye!
Assalamualaikum

2 comments:

Harsh words are forbidden.