#1

1 January 2014

Assalamualaikum

Pejam celik, pejam celik dah habis tahun 2013.Macam tak percaya je tahun yang aku cuak sangat nak tempuh dah sampai ke penghujung. Takut sebab ada pmr, tapi rupa-rupanya tak ada la serious sangat. Kalau aku tahu betapa bestnya time lepas pmr, tak ada la aku bazir masa nak pmr lambat lagi.

After all, new year resolution aku tahun lepas tak berjalan macam yang aku sangka.

•Konon nak jumpa Tiffany Alvord, tak boleh sebab keadaan kewangan tak mengizinkan.
•Nak dapat 1/5 of One Direction, jangan harap. 1/4 of 5 Seconds of Summer pun aku tak dapat.
•Read more english book, not book but e-book. Not feeling good nak baca buku.
•Don't waste time for nothing. Ni success kut. Sebab dalam tahun ni saja belajar banyak benda tapi aku still buang masa. (tak habis tengok anime)
•Do homework after school, ni nak gelak kuat-kuat sebab aku memang tak succeed. Dah time tulis benda ni pun, aku tak sure.
•Get straight A's for pmr. Dapat setengah je. Takpa lah.

So above are my last year's resolution. As you can see, I don't do that much progress *kalau dah malas tu, malas juga*

This year I don't want to think about this resolution thing. Bukan tak ambil kisah, tapi malas nak fikir. Sebab like you can see, apa yang aku tulis bukan aku buat pun.

At the end of this year, aku akan tulis apa progress yang aku dah buat. Then kita tengok apa yang aku dah buat dalam tahun 2014. Good or bad, just wait and see ;)

In this oppurtunity, I want to say thank you so much to my readers and followers because stick to my blog even aku post useless things and tak banyak mana pun. Thank you, thank you. I want to say thank you too to everyone yang mendoakan aku dan rakan-rakan pada hari sebelum pmr tu. I hope next year will be better than this year dan segala yang dihajato akan dimakbulkan. Amin.

HAPPY NEW YEAR, SELAMAT TAHUN BARU, ASSALAMUALAIKUM



p/s; this post was updated using phone. I'm sorry for grammar mistake and typos.

No comments :

Post a Comment

Harsh words are forbidden.